O Nama | SvetiX d.o.o.

Svetix D.O.O Beograd je specijalizovano preduzeće i lider na tržištu u proizvodnji kliznih sistema i kliznih vrata za američke plakare ili plakare sa kliznim vratima, garderobere, sobna klizna vrata i pregradna vrata. Sa više od 15 godina iskustva sa ponosom Vam nudimo naš brend koji je poznat po jedinstvenim kliznim sistemima i okovima za nameštaj za Vaš enterijer. Svetix Vam nudi visok kvalitet i izuzetno izdržljive okove i klizna vrata u rangu najkvalitenijih svetskih renomiranih proizvođača, tako da sve više i više kupaca može da uživa u kvalitetu i pouzdanosti naših kliznih sistema za američke plakare i pregradna klizna vrata. Veoma smo ponosni što je deo naših proizvoda, nakon više od decenije poslovanja, postao sastavni deo Vašeg enterijera.

Pored proizvodnje kliznih sistema za klizna vrata i okova za nemeštaj, pravimo nemeštaj po meri. Proizvodimo sve vrste :

  • plakara sa kliznim vratima (američki plakar) ,
  • kliznih vrata ( klizna sobna vrata, pregradna fiksna ili klizna vrata, vizuelne pregrade )
  • kuhinja,
  • spavaćih soba
  • i komadnog nameštaja (police za TV, biblioteke, komode, natkazne, police…)

Možete nas angažovati za projektovanje, izradu nemaštaja i opremanje sa kompletnom montažom. Svih ovih godina uspešno poslujemo na tržištu sinergetskom primenom iskustva, inovativnosti, tradicije i pozicije stečene na tržištu. Naš cilj je da naše znanje, kreativnost i dugogodišnje iskustvo implementiramo u izradi nameštaja kako bi Vaš enterijer oplemenili i učinili što modernijim, funkcionalnijim i prijatnijim. Ukažite nam poverenje i rešite problem opremanja Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Svetix ima uvek rešenje za Vas. Realizujte Vaše želje.

Posetite nas, Napravićemo savršeno rešenje za Vas i prilagoditi ga vašim potrebama.
Katalog

Katalog

Porudžbenica

Porudzbenica

Pošaljite poruku